KLEINE TEXT

STEM-Classes

DISCLAIMER: Due to logistical reasons, we can only offer these classes in Dutch. Therefore, the following section is only in Dutch.

Formula Electric Belgium is een team bestaande uit gemotiveerde studenten van verschillende campussen van KU Leuven en Thomas More. Elk jaar gaan we de uitdaging aan een elektrische formula-style race wagen te ontwerpen, ontwikkelen en bouwen in slechts negen maanden, Gedurende dit proces gebruiken wij al onze kennis die we hebben opgedaan tijdens onze studiecarrière. Deze kennis en ervaring delen wij graag met de jongere generaties om zo interesse te wekken en hen warm te maken voor een boeiende ingenieurscarrière!

Dit doen wij in de vorm van STEM-lessen, wat inhoudt dat wij met een van onze wagens langskomen. Hier vertellen wij hoe ons team in elkaar zit, hoe een jaar er voor ons uit ziet: conceptfase, designfase, ontwerpfase… en geven wij een theoretische uitleg met een praktische toepassing zoals bijvoorbeeld de werking van een homopolaire motor en de werking van een aero-pakket. De inhoud van deze STEMlessen kan natuurlijk in samenspraak aangepast worden naargelang de leeftijd, richting, interesses…

Voor een optimale ervaring hebben wij graag de volgende logistieke mogelijkheden:

Wat 

Waarom

2m x 3m oppervlakte 

Elektrische race wagen

5m x 1m oppervlakte 

Banners 4x (breedte: 1m; hoogte: 2m)

Schoolbord 

Uitleg

Beamer + scherm 

Presentatie

Voor meer informatie kan u terecht op stem@formulaelectric.be.

Inschrijven kan via onderstaand formulier.

Datum beschikbare periodes 08/02/2021 t.e.m. 21/05/2021
Wij zullen contact met u opnemen in verband met de juiste datum en benodigde infrastructuur.

Voor het geven van de STEM-les vragen wij een vergoeding die volledig naar het ontwikkelen van onze wagen gaat. Deze informatie zal u worden toegestuurd.
info@formulaelectric.be